350 - Single Lajmi | Template Website
Lajmet
Aksident Hekurudhor në Bardh të madh

Sot rreth ores 13.50 në vijën Hekurudhore Fushë Kosovë-Pejë saktësisht në kilometrin 10+900 ka pas një aksidentent Hekurudhore, të përfshirë Treni i Udhëtarve dhe një Automjet i tipit Mercedes.

Hetusit e Komisionit për Hetimin e Aksidenteve dhe Incidenteve Aeronautike dhe Hekurudhore menjëhere pas marrjes së informacionit kan dal në vendin e ngjarjes dhe janë duke i zhvilluar procedurat e grumbullimit të informatava faktike.

Në këtë Aksident nuk ka pas të vdekur e as të lenduar përveq dëmeve materiale


10.01.2019 09:34