41 - Lajmet | Template Website
Lajmet
Prishtinë,
KHAIA publikon Raportin Final per rastin Orange2fly, SX-ORG

Komisioni për Hetimin e Aksidenteve dhe Incidenteve Aeronautike dhe Hekurudhore në bazë të ligjit 03/L-051 për Aviacion Civil,pas hetim…

Prishtinë,
Për pengimin e avionëve me laser, dënimi deri në pesë vjet burgim

Kryesuesi i Komisionit për Hetimin e Aksidenteve dhe Incidenteve Aeronautike (KHAIA), Mirsim Beqiri, ka bërë me dije se KHAIA është p&e…

Prishtinë,
KHAIA në zyrën e kryeministrit nënshkruan memorandim mirëkuptimi m…

Komisioni për Hetimin e Aksidenteve dhe Incidenteve Aeronautike (KHAIA) në zyrën e kryeministrit, në përputhje me obligimet ligjore, ka…

Prishtinë,
Pista gati, rihapet aeroporti i Prishtinës

Deri në orën 16:00 aeroporti i Prishtinës qëndroi i mbyllur, njofton Klan Kosova. Shumë pasagjerë u detyruan që të shko…