56 - Lajmet | Template Website
Lajmet
Prishtinë,
Takim ndermjet KHAIA dhe ASHNA

Në kuadër të takimeve të rregullta në mes të KHAIA dhe ASHNA, sot zhvilluam takimin e radhës, me fokus të veçant&…

Prishtinë,
KHAIA perfaqeson Kosoven ne ISASI 2019

Hetuesi  KHAIA-së, Arben Dika ka përfaqësuar Republikën e Kosovës me një prezentim me temen “ Rëndësia e rapo…

Prishtinë,
Komunikatë e përbashkët nga Komisioni për Hetimin e Aksidenteve dh…

Prishtinë,24.06.2019 Në lidhje me turbulencën e cila ka ndodhe gjatë fluturimit të aeroplanit të kompanisë ajrore ALK Airlin…

Prishtinë,
Informatë në lidhje me Aeroplanin ALK Airlines i linjës Prishtinë …

Komisioni për Hetimin e Aksidenteve dhe Incidenteve Aeronautike-KHAIA, që vepron në kuadër të zyrës së Kryeministrit, ës…

Prishtinë,
Aeroplani i linjës Shtutgard - Prishtinë , nuk ka pasur flakë

Me dt.13.01.2019  Aeroplani i tipit AIRBUS A320 me nr.Regjistrimit DABHA, me 120 udhëtar në bord,i Kompanise Eurowings me nr.të fluturimit E…

Prishtinë,
Aksident Hekurudhor në Bardh të madh

Sot rreth ores 13.50 në vijën Hekurudhore Fushë Kosovë-Pejë saktësisht në kilometrin 10+900 ka pas një aksidentent Hekur…