399 - Single Lajmi | Template Website
Lajmet
KHAIA perfaqeson Kosoven ne ISASI 2019

Hetuesi  KHAIA-së, Arben Dika ka përfaqësuar Republikën e Kosovës me një prezentim me temen “ Rëndësia e raportimit të ngjarjeve me ngarkese të lartë” në Konferencën Nërkombëtare të “ Shoqëria Ndërkombëtare e Hetuesve të Sigurisë Ajrore” ISASI në Hagë të Holandës. Në këtë seminar kanë marrë pjesë më shumë se 400 ekspert të ndryshëm ku  janë mbajtur shumë prezentime profesionale nga fusha e aksidenteve ajrore nga ekspertë të industrisë, hetues të aksidenteve, akademikë dhe prodhues. Vlen te ceket se Hetuesit e Republikës  së Kosovës kanë qënë të vetëmit nga regjioni që kanë marr pjesë në këtë takim.


12.12.2019 10:18