411 - Single Lajmi | Template Website
Lajmet
Nënshkruhet Memorandumi ndërmjet KHAIA dhe KINSIV

Me 04.08.2021 në Shkup Delegacioni Kosovar nën udhëheqjen të kryesuesit të KHAIA-s, është nënshkruar  Memorandum i Bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve në fushën e Hetimit të Aksidenteve Aeronautike.

Memorandumi u nënshkrua nga  z. Zoran Ilevski  ne emër te KINSIV (Republika e Maqedonisë së Veriut ) dhe z. Mirsim Beqiri në emër të KHAIA (Republika e Kosovës).

 

Ne këtë memorandum është parapare bashkëpunimi profesional ndërmjet dy institucioneve.


12.01.2023 09:42