409 - Single Lajmi | Template Website
Lajmet
Takim ndermjet KHAIA dhe ASHNA

Në kuadër të takimeve të rregullta në mes të KHAIA dhe ASHNA, sot zhvilluam takimin e radhës, me fokus të veçantë ngritja dhe ruajtja e bashkëpunimit, në funksion të sigurisë së operimeve ajrore në Republikën e Kosovës.


28.05.2021 14:46